Stig Skovlind - sanger og sangskriver

Jeg er sangskriver, digter, lommefilosof, drømmer men først og fremmest menneske, far og kæreste. Jeg er søn af en mor og en far og som sådan et menneske af kød og blod på godt og ondt på vej gennem livet med sange og kærlighed under armen.

Album i 2013

Jeg udsendte i efteråret 2013 en samling på 12 sange jeg har arbejdet med siden 2010. Sangene er på dansk og trækker tråde gennem hele mit liv og min såkaldte karriere indtil nu. Jeg vil gerne række ud fra det kærlige og skrøbelige punkt i mig selv, til det ligeså  kærlige og skrøbelige punkt i dig gennem mine melodier og mine ord, som jeg har arbejdet intenst på selv af være afsender af. Jeg har forsøgt at finde ind til hvem jeg er som kunstner og hvad det er jeg kan bringe ind i verden, som ingen andre kan, på samme måde.

Det vil jeg

Jeg ønsker at mine sange lyser op vækker varme og glæde hos mine medmennesker. Jeg vil gerne gøre dig opmærksom på det smukke i livet og på hvor taknemmelig jeg er for at være på jorden og kunne indtage den utrolige skønhed og kærlighed, der findes her!

Karrieren

Igennem min karriere, som omfatter 200 KODA registrerede sange, albummet Busborg, (som jeg var primær sangskriver og drivkraft bag), 2 soloudgivelser på engelsk og mere end 1500 spillejobs, har jeg i baggrunden altid puslet med mine egne melodier og drømme.

Det kan jeg

Jeg er god til at skabe iørefaldende melodier. Til gengæld har det taget mig et halvt liv at finde min stemme - den stemme der for alvor skal føre disse nye melodier frem i lyset. Den stemme og de ord føler jeg nu er så gode, at jeg for alvor har lyst til at træde i karakter og blande mig i koret at sangskrivere og kunstnere. Om livet vil, kan det være at jeg også tager skridtet frem foran koret og indtager din bevidsthed for en stund med en af mine sange. I så fald håber jeg, at du får en oplevelse du ikke kunne have fået et andet sted og så vil jeg være taknemmelig.

Det føler jeg ikke, at jeg kan

Jeg kan ikke fortælle om en glorværdig karriere indtil nu. Jeg kan ikke prale med hitlisteplaceringer, modelfotos og gøre mig i name dropping. Jeg kan ikke skrive sange, der rækker ud efter ungdomskulturen og det hippe af den simple grund at jeg er voksen og må lade de unge om det. De gør det godt! Jeg kan ikke være en hurtig overfladisk reklame for mig selv. Jeg har i det hele taget svært ved det med overflade. Jeg er dårlig til det.

Det gør mig glad

Mennesker, der igen og igen hiver sig selv op og gør sig selv og andre glade med små og store gerninger. Mennesker, der udstråler kærlighed, tilgivelse og taknemmelighed. Mennesker, der står ved sig selv. Mennesker, der synger højlyd,t selvom de døde måtte vende sig i graven. Mennesker der giver og tager. Mennesker, der overrasker med det gode. Mennesker, der tænker smukke tanker højt og også efterlever dem. Mennesker, der skaber konstruktiv forandring i verden.
Naturen.
Livet.

 

Blog Arkiv

Følg
mig!