Nyt album på vej

11. Januar 2018

I denne vinter indspiller vi min tredje større udgivelse på dansk. Indspilningerne foregår i Sund Sound Studiet hos Giant Sheep Music i Fredensborg.
 
Nicolai Levring og Jonas Berg. Flygelindspilning.Nicolai Levring og Jonas Berg. Flygelindspilning.

 

Nicolai Levring, Lars Nissen, Claudia Campagnol, Bobo Moreno og Stig SkovlindNicolai Levring, Lars Nissen, Claudia Campagnol, Bobo Moreno og Stig Skovlind. Backingvokalsession med Claudia og Bobo

 

Klaus Menzer, Jonas Berg og Nicolai LevringKlaus Menzer, Jonas Berg og Nicolai Levring. Verdenssituationen får en tur i pausen.

 

Andreas Hatholt, Nicolai Levring og Klaus MenzerAndreas Hatholt, Nicolai Levring og Klaus Menzer. God stemning er vital!

 

Jonas BergJonas Berg. Styr på de antikke instrumenter......

Interview i Radio Humleborg

d. 11.10.2017Hvis du vil lære mig lidt bedre at kende:
Interview med John Macko fra Radio Humleborg. John spørger til hvem jeg er, min karriere og til sangene. Der er uddrag af sange fra mit album 'Nærmeste solopgang'.

Vi taler bl.a. om viser og om hvorfor jeg ikke skriver udprægede 'hjerte og smerte' sange.

Singlen 'Kom ud' udkommer idag

5.6.2017

Hør 'Kom ud' på Spotify

Læs teksten mm.  her

Forpremiere - Kom ud

4.6. 2017

Så er er forpremiere på singlen 'Kom ud'. Musikvideoen her er optaget på Bornholm med støtte fra Destination Bornholm


Ny single d. 5. juni 2017

01. juni 2017

Kom ud

Stig Skovlind har indspillet en helt ny sang der hedder 'Kom ud' sammen med Kaffeorkestret. Sangen udkommer mandag d. 5. juni 2017.  

Musikvideoen er støttet af Destination Bornholm

Læs mere her

Spotify optur

22.12.2016

Mine mest populære sange på Spotify pt.

Jeg har de seneste uger arbejdet for at få gang i streaming af min musik på Spotify. Det er lykkedes og mine sange har nu fundet vej til nogle populære playlister med danske sange. Nu kan jeg tælle antal af afspilninger i 10.000+ og det er kun lige begyndt. Arbejdet med at få min musik placeret og gjort 'synlig' fortsætter. 

Du kan hjælpe mig og følge mig på Spotify - klik på 'Follow'

Julen ned på jorden - på toppen

16.12.17

Julen ned på jorden
Min julesang 'Julen ned på jorden' er ved at etablere sig i feltet af populære julesange der bliver taget op år efter år. Danmarks Radio's P5 er kanalaen for julesange hos DR. Her rammer 'Julen ned på jorden' ofte en placering som den mest spillede i et skarpt felt af kendt julemusik.

DR P5 playliste d. 16.12.17 
Du kan se musikvideo og læse teksten her: Julen ned på jorden - tekst
Du kan høre sangen på Spotify her: Julen ned på jorden - Spotify

Kaffe & Kærlighed ny EP ude idag

4.11.2016
Kaffe & Kærlighed cover forside

Kaffe & Kærlighed cover bagside

EP'en 'Kaffe & Kærlighed' er udsendt. Den spiller lystigt på landet's radioer og både DR P4 og P5 spiller sange fra den. 

Du kan streame sangene her:
http://phonofile.link/kaffe-kaerlighed

Du kan købe sangene her (og støtte din kunstner) / Download og fysisk CD
http://shop.klicktrack.com/492224

Emma - ny single idag

27.10.2016

 

Idag er min nye single 'Emma' i luften. Den handler om smerten ved at drømme om at være noget andet end sig selv! Læs teksten og mere om sangen og klik her

Køb billet til Releasekoncerten d. 3.11.16

15.10.2016

Stig Skovlind
Stig Skovlind & Kaffeorkestret

RELEASE KONCERT med STIG SKOVLIND
på "Spil Dansk Dagen" den 3/11.

Stig Skovlind & Kaffeorkestret spiller en forrygende releasekoncert på Spil Dansk Dagen i anledning af udgivelsen af EP'en "Kaffe & Kærlighed", der udkommer dagen efter - den 4/11.

De nye numre krydres med nogle af de seneste radio-ørehænger-hits. Stig Skovlind har gennem det seneste år konstant været én af de mest spillede på DR P5.

Entré kr. 75,- 
inkl. et eksemplar af "Kaffe & Kærlighed".

Billetter via Billetto:
http://billetto.dk/da/events/stig-skovlind-release
(evt. overskydende billetter sælges i døren).

Stig kan noget med ord. Med kombinationen af en stærk lyrik og catchy melodier skaber han sammen med de super dygtige musikere i sit band et poetisk univers, der går op i en højere enhed. 

Sangene dufter af reggae, afro, salsa og jazz, og Stigs inspiration fra musik fra de varme lande blandet med pæredanske tekster gør ham til sin helt egen i det danske musikland. Man bliver kort og godt glad i låget, men får samtidig også nogle tekstlige pointer med hjem.

Line-up:
Nicolai Levring (guitar)
Andreas Hatholt (bas)
Jacob Hatholt (trommer)
Claudia Campagnol (keys/kor)
Gry Harrit (kor)
Troels Skovgaard (guitar)
Anders Larson (trombone)
Hendrik Jørgensen (trompet)
Ole Himmelstrup (sax)
Stig Skovlind (vokal/keys)

Live Koncert i DK4

14.10.2016

Stig Skovlind LIVE i DK4

DK4 genudsender min live koncert optaget i Focus Recording Studio i 2013. Koncerten bliver vist på Spil Dansk Dagen d. 3. November kl. 14.55 

Medvirkende musikere: Klaus Menzer - trommer, Asger Steenholdt - bas, Rune Harder Olesen - percussion, Steffen Qwist - guitar, Gry Harrit - kor ,Jonas Berg - keys og harmonika og Stig Skovlind - vokal og flygel

Breaking News fra din Kaffebar - ude idag

5. september 2016

Idag udsender jeg singlen - Breaking News fra din Kaffebar - som handler om vores længsel efter nogen eller noget der kan gøre os lykkelig - hvis ikke den person altså lige går og længes efter noget andet. Om at finde os selv i en støjende verden fuld af Breaking News. Musikalsk er sangen et kæmpe kys og kram fra Havana.

Breaking News fra din Kaffebar - Stig Skovlind

Ny single 5. september

19.8.2016

Breaking News fra din KaffebarJeg udsender ny single d. 5. september 2016. Sangen hedder 'Breaking news fra din Kaffebar' og er et varmt kram fra Havana og til livet og kærligheden. 

'Over alle bjergene' på toppen af DR P5

d. 6. august 2016

Over alle bjergene af Stig Skovlind er nr. 1 på P5's playliste

Over alle bjergene - vores nye single som udkom d. 10. juni 2016 har ligget i top på P5 de seneste uger. Pt. rammer den førstepladsen som mest spillede sang på kanalen.

Vi er meget glade for succes'en som giver større opmærksomhed og nye muligheder for at komme ud i landet og spille. Det er det vi kan li'!  

Hør sangen - klik her 

 

Interview på Ringsted Festival's hjemmeside

24.7.16Download

Ringsted Festival bringer idag et interview med mig på www.ringstedfestival.dk før min koncerter der d. 4. august kl. 15

Læs interview'et - klik her

Vi varmer op til DR's 'Mit sommerliv' i Helsingør

21.7.2016

Over alle bjergene - nu på alle platforme

14.6.2016

Sangen er nu tilgængelig på alle platforme. Links herunder. Du kan støtte mit arbejde ved at købe sangen på iTunes eller via ClickTrack.com (mp3/FLAC)

Over alle bjergene - ny single 10. juni 2016

10.6.2016

Hør 'Over alle bjergene' på Spotify

Jeg udsender singlen 'Over alle bjergene' d. 10. juni 2016. Hør og se teaseren her hvor jeg præsenterer de fine musikere bag indspilningen.

Kaffeorkestret & Kærlighed ny EP på vej

24. maj 2016

Kaffeorkestret: Nicolai Levring, Stig Skovlind, Andreas Hatholt, Jacob Hatholt

Kaffeorkestret mødes i disse dage i Sund Sound Recording Studio og indspiller EP'en Kaffe og Kærlighed. Singleforløberen 'Over alle bjergene' er klar til udsendelse i starten af Juni 2016.

  Jonas Berg spiller med Stig Skovlind & Kaffeorkestret

Jonas Berg medvirker og tryller på sine tangenter

Steffen Qwist spiller med Stig Skovlind & Kaffeorkestret

Steffen Qwist medvirker. Steffen har spillet på Stig's udgivelser siden 1996

Danske sange fra hele verden - LIVE fra DK4

16. April 2016 

DK4 viste i 2014 hele min livekoncert fra Focus Recording Studio 6 gange.

Her er hele koncerten i sin sammenhæng. Du kan gå til dine favoritsange med et klik.

Medvirkende:

Gry Harrit - vokal

Klaus Menzer - trommer

Jonas Berg - Keyboards og harmonika

Asger Steenholdt - bas

Steffen Qwist - guitar

Rune H. Olesen - percussion

Stig Skovlind - vokal og klaver 

400 afspilninger på DR's P5

11. april 2016

400_P5Mine sange har rundet 400 afspilninger på Danmarks Radio's P5 på DAB og Netradio. De mest spillede sange er 'Lommerne fulde', 'Julen ned på jorden', 'Kiss me', 'Sol til alle' og 'Livet kysser os i bølger'.  'Nødblus', 'For altid - for altid' og 'Timer dage uger år' bliver også jævnligt luftet på kanalen. Jeg har nye singler i ærmet snere på foråret og det hele ser stille og roligt lovende ud.  

Sofa Sessions - Ny akustisk version af sangen 'Solen er min søster'

1. marts 2016

Her er 2. video i serien Sofasessions. I det nye år præsenterede jeg først 'Nødblus' og nu her 'Solen er min søster'. Begge sange er indspillet i serien Sofasessions som jeg vil fortsætte hen over året da det er levende og beskriver hvem jeg er som sangskriver og sanger.

Solen er min søster - handler om de ting vi har tilfælles på tværs af skel som race, sprog, religion, rig/fattig, alder og køn. Livet er så smukt når medmenneskeligheden overvinder disse barrierer og rækker hånden ud. Nyd Troels Skovgaard og Nicolai Levring 's dejlige guitarspil i sangen her. 
Videoen er filmet af Henrik Schurmann og optaget i Sund Sound Recording Studio  

Sofa Sessions - Ny akkustisk version af sangen 'Nødblus'

12.01.2016Godt nytår!

Ny akkustisk video. Jeg fejrer det nye år med 'helt nede på jorden' sange fra noget jeg kalder for Sofasessions. Her er sangen 'Nødblus' der er ofte spillet på DR P5. Med mig har jeg ingen ringere end de to fremragende guitarister Troels Skovgaard og Nicolai Levring . Det er musik for voksne, uden strøm, live og lige fra sofaen af. Det er fedt fortsat at gå imod strømmen og synge af karsken bælg selv om jeg er trådt ind i det man vist må kalde for midalderen. Kroppen ældes, sindet modnes - hjertet er evig ungt. Go' tirsdag. Kh Stig Skovlind & Co

Godt nytår

4.1.2016Christmas -y -piano2

Godt nytår! Og tak fordi du kigger forbi mit website. Jeg ser frem til endnu et spændende år. Det er år 3 på min genfundne musikalske rejse og mange stier skal trædes, mange bjerge skal bestiges og mange mennesker skal præsenteres for mine sange og værdier.

I år har jeg fokus på min kvartet Kaffeorkestret som består af Jacob Hatholt (trommer), Andreas Hatholt (bas), Nicolai Levring (guitar) og jeg selv synger og spiller klaver. Desuden satser jeg på stuekoncerter med alt fra soloptræden, duo, trio og helt op til at du hyrer hele min fine kvartet til at spille hjemme hos dig for dig og dine venner.

Du finder min bookingside her   

2015 blev et godt og fremgangsrigt år for mig. Jeg fik prøvet nogle forskellige sider af mig selv af og opnåede at blive spillet på P4. Med udgivelsen af singlen 'Sol til alle' fik jeg for alvor fat på P5 hvor jeg har opnået daglige afspilninger af en håndfuld af mine sange. 'Julen ned på jorden' gik helt til tops på P5 i December. 

Jeg håber vi ses i løbet af året.
Kh Stig

Radio10FM idag kl. 15 til 17

14.12.2015

Stig Skovlind besøger Radio10FM

Radio10FM i Frederiksværk
I dag mandag d. 14 December 2015 besøger jeg programmet Fyraften fra kl. 15 til 17. Nille og Kristian har inviteret mig til en snak om løst og fast og om min julesang 'Julen ned på jorden. 

Smider alting ud - ny single ude nu

1.10.2015

Smider alting ud cover

Helt ny single ude nu. Smider alting ud hedder den. Jeg har længe puslet med denne ide om forskellen på at leve et meget statisk liv hvor man bygger til bunke og sikrer uendeligt forråd - modsat at være i bevægelse og kun bekymre sig om næste skridt. 

Et lille citat fra presseteksten:
"Jeg har smidt al unødig bagage ud - også mentalt! Alle de ting, jeg forsøger at puste mit ego op med, vil jeg så gerne drive ud. De gør mig ikke rigtig glad alligevel", siger han. "Tilbage har jeg kærligheden og drømmene, og det er alt, hvad jeg behøver".

Støt mig og køb sangen på iTunes

Klik her


Hør sangen på Spotify
Læs teksten og se mere om sangen her

Nye koncerter konfirmeret

22.09.2015

Skovlind _ph _cafeen _1okt _NYNY

Nye koncertdatoer konfirmeret:

1. oktober 2015, kl. 20 - PH Cafeen, Halmtorvet 9a, Kbh. V - billetter her

5. juni 2016 - Axeltorv i Helsingør

Se hele koncertkalenderen

Sol til alle - topper P5

Sol til alle - er pt. P5's mest spillede sang

20.8.2015

P5 August 2015

Sol til alle - ny musikvideo

10.7.2015

Sol til alleLad os VÆRE!
I dag har jeg den store glæde at kunne præsentere en skattekiste fra min egen barndom. Musikvideoen 'Sol til alle' består af en samling unikke dias fra min egen barndom i 1960'ernes Danmark. Sangen kunne også have heddet 'Lad os VÆRE' eller 'Lad os VÆRE sammen'. Jeg præsenterer jer for min familie, vores omgangskreds, min barnevogn, vores fællesskab og stranden i Gilleleje, hvor vi var sammen uden andet formål end at nyde livet og bare være. Vi var en helt almindelig familie i vækstdanmark og havde råd til at bygge vores eget lille sommerhus.

Jeg har valgt alle disse billeder, fordi de for mig fortæller en dybt vigtig historie om nærhed! Om hvilken kvalitet det er at høre til en flok. At føle sig elsket og have noget at falde tilbage på.

I dag er den her flok bestemt ikke givet. Vi skal selv fremelske den i mange tilfælde, og det er min erfaring, at det er værd at investere i. I dag er flokken mere et kludetæppe af relationer, men ikke desto mindre så kan dette kludetæppe blive til familie. For familie er det sted, hvor vi ikke skal være andet end os selv, trække vejret og dele sol og vind.

Velkommen til min familie! Sol til alle!

Tak og knus til Casper Birch Buchberg for at klippe videoen sammen!

Sol til alle på Dansktoppen

6.7.2015

Sol -til -alle -cover

Sol til alle - nu på dansktoppen

Min nye single 'Sol til alle' bliver testet på dansktoppen. På lørdag d. 11.7. kan du høre om sangen er faldet i Dansktoppublikummets smag. Dansktoppen sendes hver lørdag på P5 mellem 12.15 og 14.

Sol til alle

22. juni 2015
Sol til alle - min nye single - er ude nu. 

Sol til alle
Idag udsender jeg min nye single - Sol til alle. Sangen er min dybtfølte opfordring til at dyrke næstekærlighed og lys og varme i en ambitiøs og konkurrencestyret verden. Lad os komme hinanden ved og give plads til hinanden i solen. Der er nok til alle! Støt min musikbutik og køb sangen for en 10'er og del den i lange baner hvis du synes om den. Tak! Sol til alle! KH Stig


Hør et eksempel og køb sangen - klik her

Singlen er indspillet sammen med Kaffeorkestret: Nicolai Levring, Jacob Hatholt, Andreas Hatholt og Steffen Qwist. Bobo Moreno synger kor.

 

Kaffeorkestret er klar til Fredagslounge

13. maj 2015

Stig Skovlind & KaffeorkestretKaffeorkestret er klar til at gentage succes'en fra i fredags. Vi er klar til Fredagslounge på Cafe Chaplin i Helsingør fredag d. 15. maj kl. 16. Det koster 50,- 

Orkestret er Nicolai Levring - guitar, Andreas Hatholt - bas, Jacob Hatholt - trommer og Stig Skovlind - sang og keyboard 

Auktion over Støttekoncert for kræftramte børn

7. april 2015

Nicolai -Stig

Støttekoncert til fordel for Børnecancerfonden:
Jeg har doneret en stuekoncert til auktionen der afholdes i forbindelse med GolfRock d. 15. maj på Hotel Marienlyst i Helsingør. Nicolai Levring - guitar/kor og jeg kommer ud til højestbydende og giver en privat koncert. Dato aftales efter auktionen. Overskuddet går til Børnecancerfonden. Det er dejligt at kunne give netop det her bidrag. Og til alle jer der kunne tænke sig en særlig musikoplevelse i private rammer kan jeg kun sige - at det har fungeret super godt de gange vi har gjort det indtil nu. 

Læs mere på www.golfrock.dk

Go' Tirsdag. Kh Stig & Nicolai

Interview i radio10fm.dk fra 15 til 17 idag

Mandag d. 9. marts 2015

Radio collage fb

I eftermiddag mellem kl. 15 og kl. 17 besøger jeg Hele Halsnæs Lokalradio radio10fm.dk i programmet 'Fyrarten'. Værterne Kristian Nør og Nille Kierulff har inviteret mig over for at tale om min musik og min karierre. Jeg har mine 4 albums med under armen og glæder mig til at fortælle om mine 30 år i musiklivet og forhåbentlig spille en masse fra de fire skiver. Med mig har jeg 'Nærmeste solopgang', 'Breaking news from the coffeeshop', 'Coffee & Love' og Busborg. Den nye single 'Kender du mig' vil også være på tale. 

Du kan høre hele udsendelsen på nettet fra kl. 15 - klik her

I hele Nordsjælland kan du høre udsendelsen på FM 98,2 MHZ  (luft)

og på KABEL 87,7 MHZ 

Kender du mig - på P4

Dr -p 4-playlist -feb -2015

Kender du mig - nu på youtube

Se min nye sang/video på YouTube. Sangen handler om at være sig selv i en verden af selfies og sociale medier.

 

Kender du mig - ny single 14. februar

Kender du mig

Kender du mig

Ny single ude d. 14. februar. Sangen er skrevet og produceret i samarbejde med Mads Løkkegaard, Jakob Groth og Søren Mikkelsen.

Køb og download singlen allerede nu
Singlen kan købes nu hvis du følger mig på Facebook. Klik ind på min facebookside klik her klik derefter på opslaget der starter med Forpremiere. Dette vil føre dig til en downloadside hvor singlen kan købes for 10 kr. Du kan også høre en bid af den.

Vi knokler med redigering af video der også er klar på YouTube senest på udgivelsesdagen. Det er et nyt år med nye toner og nye muligheder. Stay tuned

 

Live video - Nærmeste solopgang

14. januar 2015

Koncertvideo fra Spil Dansk Dagen i 2013 indspillet sammen med mit vidunderlige orkester i Focus Recording i Helsingør. Videoen her fortæller meget klart hvorfor jeg kalder mine sange for 'Danske sange fra hele verden'. 

I P4 Eftermiddag fredag d. 12. december

Ole Jacobsen DR P4

Jeg besøger programmet 'P4 Eftermiddag' fredag d. 12.12. mellem kl. 17 og kl. 17.30. Værten Ole Jacobsen har inviteret mig ind for at tale om budskabet i min nye julesang 'Julen ned på jorden'. Uhhhhhhhh - det glæder jeg mig til!

Håber du hører med!

Julen ned på jorden - officiel musikvideo

Her er den officielle musikvideo til 'Julen ned på jorden'. Videoen er filmet og instrueret af Nicho Oppermann og englen spilles af Thea Malene Krag.

Musik og tekst har jeg skrevet. Jan Rørdam har haft en finger med i spillet omkring melodien og Jan har og indspillet og produceret sangen i sit eget studie. Nynne Hansen og Jan rørdam synger kor.

Julen ned på jorden - udkommet idag

Færre pakker og flere knus... Julen ned på jorden! Klik på videoen og hør en bid af sangen.

Min nye julesang udkommer idag onsdag d. 12/11 på Giant Sheep Music. Sangen er et seriøst bud på en julesang, der gør noget andet, end de allerede kendte julesange. Den er mit bud på, hvad der er det bedste ved den tradition.

Tak til Jan Rørdam, der har produceret, og Nynne Hansen, der synger kor :-)

Læs mere her


KH Stig

Julen ned på jorden - ny julesang d. 12.11.

Færre pakker og flere knus... Julen ned på jorden! Klik på videoen og hør en bid af sangen.

Min nye julesang udkommer på onsdag d. 12/11 på Giant Sheep Music. Se teaseren og hør en lille bid af sangen her. Sangen er et seriøst bud på en julesang, der gør noget andet, end de allerede kendte julesange. Den er mit bud på, hvad der er det bedste ved den tradition.

Jeg er meget spændt og glæder mig helt vildt til på onsdag! Tak til Jan Rørdam, der har produceret, og Nynne Hansen, der synger kor :-)

KH Stig

Lige under overfladen - Musikvideo

 'Lige under overfladen' handler om, at der findes et rum af uanede muligheder imellem mennesker. Det rummer også den viden, vi har imellem hinanden, som vi ikke deler med andre. Dem vi holder af, kan vi kommunikere med uden ord. Det kommer fra alt det, vi har gemt under overfladen...

Stig Skovlind (vokal, keys)
Steffen Qwist (guitar)
Jon Bruland (bas)
Jeppe Gram (trommer)
Rune Harder Olesen (percussion)
Gry Harrit (kor)
Bobo Moreno (kor)

Live video - Solen er min søster


Koncert video - filmet på Spildanskdagen i Oktober 2013 i Focus Recording i Helsingør.

Livet kysser os i bølger - officiel video

Se musikvideoen fra en smuk strand i Nordsjælland. Filmet og klippet af Henrik Schurmann

Nyt album: STIG SKOVLIND LIVE! Danske Sange fra Hele Verden

Skovlind -livePå 'Spil Dansk Dagen' sidste år spillede jeg en intim og stemningsfuld koncert for et begejstret publikum. Koncerten blev optaget til TV, og TV-kanalen dk4 har i løbet af forår og sommer vist udsendelsen flere gange. Udsendelsen har været meget populær, og på utallige opfordringer udgiver Giant Sheep Music nu det originale lydspor fra koncerten på live-albummet 'Danske Sange fra Hele Verden'.


Mit vidunderlige orkester på denne skønne indspilning - modent og musikalsk - er jeg dybt taknemmelig for. Orkestret er:
Klaus Menzer - trommer
Jonas Berg - keys og harmonika
Gry Harrit - kor
Rune Harder Olesen - percussion
Asger Johannes Steenholdt - bas
Steffen Qwist - guitar

DOWNLOAD NU MED 25% RABAT!
Udgivelsen fejres med 25% rabat på download af min musik. Klik her eller på billedet og gå direkte til Giant Sheep Music Klicktrack Store. For at få rabatten, skal du indtaste koden DOWNLOAD25 ved checkout. Tilbudet gælder til og med søndag den 24/8.

Live video - Livet kysser os i bølger

Koncert video - filmet på Spildanskdagen i Oktober 2013 i Focus Recording i Helsingør.

Livet kysser os i bølger - nr. 1 på dansktoppen

Sangen 'Livet kysser os i bølger' fra mit seneste album 'Nærmeste solopgang' er røget helt op som nr.1. på Dansktoppen d. 2. august 2014. Sangen blev testet i ugen forinden som bobler nr. 3. og blev stemt helt til tops i første hug!

Se listen her

Lyt til Dansktoppen på lørdag på DR hjemmeside eller på DAB radio. Hør om sangen holder pladsen og stem på den hvis du har lyst. På forhånd tak!

Kh Stig

Live koncert i DK4 d. 22. august

Min koncert fra Focus Recording i efteråret 2013 vises igen i DK4 Fredag d. 22. august kl. 20.30.

DK4_2013-03-11_omtale2

Medvirkende musikere:

Klaus Menzer - trommer
Rune H. Olesen - percussion
Gry Harrit - vokal
Steffen Qwist - guitar
Jonas Berg - keyboards & harmonika
Asger Steenholdt - bas
Stig Skovlind - leadvokal og flygel

 

Live koncert i DK4 d. 8. juli

Min koncert fra Focus Recording i efteråret 2013 vises igen i DK4 Tirsdag d. 8. juli kl. 18.35.

DK4_2013-03-11_omtale2

Medvirkende musikere:

Klaus Menzer - trommer
Rune H. Olesen - percussion
Gry Harrit - vokal
Steffen Qwist - guitar
Jonas Berg - keyboards & harmonika
Asger Steenholdt - bas
Stig Skovlind - leadvokal og flygel

 

Live koncert i DK4 d. 17. juni

Min koncert fra Focus Recording i efteråret 2013 vises igen i DK4 Tirsdag d. 17. juni kl. 20.05.

DK4_2013-03-11_omtale2

Medvirkende musikere:

Klaus Menzer - trommer
Rune H. Olesen - percussion
Gry Harrit - vokal
Steffen Qwist - guitar
Jonas Berg - keyboards & harmonika
Asger Steenholdt - bas
Stig Skovlind - leadvokal og flygel

 

Albummet 'Busborg' er nu tilgængeligt digitalt

Peter Busborgs og mit album fra 1992 er nu udgivet digitalt af SONY 22 år efter udgivelsen.

Live video - Lige under overfladen


Jeg kiggede ned ad villavejene. Nogle steder voksede hækkene vildt og uregerligt ud over fortovet, andre steder var de fint klippede, og jorden mellem fortovsfliserne og hækkene var fint revet i lige striber.


Men lige under overfladen kan alt se anderledes ud. Læs min fortælling her

Live video - Dem ved siden af

Albumindspilning tilsat koncertvideo af sangen der handler om autentiske stemninger og billeder fra min tidlige barndom på Nørrebro.

Videoen er filmet af......

For altid for altid - musikvideo

For altid for altid - musikvideo - er nu live på YouTube.

Nyd denne smukke kærlighedssang. Min skønne kæreste spurgte mig en dag, om jeg ikke ville skrive en sang til hende. Det er enhver piges største ønske sagde hun og det havde jeg aldrig tænkt på.

Læs mere om sangen her

Nye anmeldelser af mit album 'Nærmeste solopgang'

Mit album 'Nærmeste solopgang' er blevet anmeldt to gange på seriøse musikblogs i den forløbne uge.

Her er en anmeldelse på musikbloggen musiksblogger.dk

Her er en anmeldelse på bloggen Capac.dk

Nødblus LIVE - musikvideo

Nødblus blev optaget i Focus Recording d. 1. oktober 2013 live med publikum i studiet.

Det er et brudstykke af en hel koncert som snart vises i DK4.

Stig Skovlind - Nærmeste solopgang

Stig _skovlind _albumcover
Mit første album på dansk - 'Nærmeste solopgang' udkom d. 1. oktober 2013.

Albummet er fuld af livsglæde, solopgang og stemninger fra alle verdenshjørner. Dejlige iørefaldende melodier og tekster der ubesværet, kærligt og poetisk beskriver fine scenerier mellem mennesker. 

Mere om de enkelte sange her

Lommerne fulde - musikvideo

Videoen blev filmet i slutningen af August måned i Sudergade i Helsingør. Spøjst nok og helt tilfældigt ved Helsingørs kommende kaffemuseum.

Mere om sangen her

 

Kaffe & Kærlighed Spotify

Følg mig på Spotify

Nyhedsbrev

 

Besøg min bookingside

Booking

Kommende koncerter

Pressekontakt

Giant Sheep Music
Susanne Benz
Endrup Byvej 6
3480 Fredensborg

Telefon: +45 60 60 18 88
Email: sb@giantsheep.dk

Booking

Stig Skovlind
Telefon: +45 21 62 40 42
Email: booking@skovlind.dk

Følg
mig!