4. juni 2015 - Ingolfs Kaffebar

Ingolfs -banner

Nicolai Levring, Gry Harrit og Stig Skovlind på Ingolfs Kaffebar d. 4. juni kl. 21.

Jeg er rigtig glad for at kunne sige at jeg spiller med min trio på Ingolfs Kaffebar denne sommer aften. Det bliver en særlig aften hvor jeg helt atypisk iblander anekdoter om min opvækst fra 1966 til 1969 hvor jeg boede i Ingolfs Alle nr. 2.

Sangen 'Livet kysser os i bølger' handler om tiden på Ingolfs Alle, om at pakke folkevognsrugbrødet og trille ud gennem byen ud på landet op mod sommerhuset ved Nakkehoved fyr. Se/hør sangen på YouTube klik her: https://www.youtube.com/watch?v=guXSNGFhtJ8 

Klaver, akkustisk guitar og 3 vokaler
Vi spiller sangene fra mit seneste album 'Nærmeste solopgang' samt nogle helt nye 'Kender du mig',' En dag ad gangen', 'Smider alting ud' og 'Sol til alle' - de tre sidstnævnte er endnu ikke udgivet.

Min trio denne aften:

Nicolai Levring - guitar/kor

Gry Harrit - kor og rasleæg

Stig Skovlind - klaver / sang

Spilletid: 21:00
Entre: 50,-

Ingolfs Kaffebar
Ingolfs Kaffebar Ingolfs Alle 3, 2300 

 

YouTube Videoer

Dem ved siden af: Koncertvideo - Om kontrasterne der allerede anes i barndommen - om hvor kort der er imellem ulykke og lykke.

LOMMERNE FULDE: Livsbekræftende musikvideo indspillet i det gamle Helsingør.

Livet kysser os i bølger: En historie fra 1966.Vi pakker folkevognsrugbrødet og kører mod sommerhuset ved Nakkehoved. Det er dejligt det er søndag.

For altid, for altid: musikvideo om kærligheden helt ægte og helt tæt på - om at kærligheden for at virke lige nu skal føles som at den varer forevigt

Kommende koncerter

Følg
mig!