3. september 2015 - Quite Quiet Club Aalborg

Roar Amundsen

Quite Quiet Club - Huset Hasserisgade i Aalborg. 3. september 2015 kl. 20.

Jeg har æren af at være inviteret med på plakaten her:

Dørene åbner 20.00 // Musikken starter kl.20.30 // Entré 50,- kr. Fremvis studiekort og medbring en gratis gæst!
Køb billetten i forsalg på www.huset.dk og bestil både koncert og vegetarbuffét til kun 110,- kr.

Quite Quiet Club er Husets sangskriveraften, hvor du har mulighed for at opleve 4 fantastiske Singer/Songwriters. Konceptet er simpelt. Huset inviterer den ene sangskriver, der selv medbringer de 3 øvrige. Hvem kommer og spiller? Det ved du kun hvis du kommer og lytter!

Aftenens inviterede sangskriver er Roar Amundsen, med sine nærværende og ligefremme, danske sange. På tekstsiden er eftertænksomheden i fokus, og det musikalske univers er en blanding af pop, vise og folk med et klart akustisk udgangspunkt. 

Han udgav i 2010 albummet Måneskitser. Singlen "Kamel Kamel" blev flittigt spillet på DR P4, og førte bl.a. til et samarbejde med På Slaget 12, som var på udkig efter en ny tekstforfatter. Roar skrev tre nye tekster til opsamlingsalbummet "Hjem til Århus og alle de andre" (2011), en tekst til Ann-Mette Eltens klassiske album "Adagio" (2012), som hun indkasserede en guldplade for, og senest tekster til et helt album "Hjerterne Fri", som udkom 1. juni. 

En anden sang fra Måneskitser "Hvis Bare" er netop kommet med i et tillæg til Højskolesangbogen i selskab med bl.a. Leonard Cohen, Sting og Steffen Brandt.

Sideløbende har Roar skrevet løs på sange til sin næste soloplade, både alene og sammen med en række nordiske sangskrivere. Første single "Erling På Hjørnet" kom sidste sommer og blev efterfølgende ledsaget af en charmerende musikvideo. 

https://www.youtube.com/watch?v=Sa0oud6C90Q

Roar tager denne aften tre FREMRAGENDE sangskrivere med.... glæd jer!

 
Følg
mig!