19. september 2015 - Pisserenden fester for flygtninge

Pisserenden fester for flygtninge

Kom til stor gadefest i Nørre Kvarter, hvor al overskud går til flygtninge. 

Koncerter med bl.a. Wafande - Skinz - Szhirley - SPEEDER - Cæcilie Norby - Aske Jacoby - PHASE5 - Al Agami - Jonas - Stig Skovlind - Mikkel, Frederik og Fridolin Nordsø sammen med Jens Hack og mange flere TBA. 

Musikprogrammet er stadig under udvikling og vil blive annonceret her, løbende!

Foreløbigt program:

kl. 10.00 til 17.00 Loppemarked / tøjdonation. 
https://www.facebook.com/events/1652341991701743/ 

https://www.facebook.com/events/1652341991701743/ 

Leje af stand kun 100,- 
*Flere loppeboder, varsler at deres indtægt vil gå til flygtningearbejdet.

Kl. 15.00 - 22:00 Fuld musik, øl og spændende mad i gaderne!
En stor scene vil være placeret i krydset mellem Skt. Peders Stræde og Teglgårdstræde. Derudover vil der være spændende madboder, samt barer med salg af øl og vand.

Beboerforeningen i Pisserenden (Nørre Kvarter) har i mange år været kendt for at stå bag storslåede gadefester. Festerne har altid været symbol på, at Pisserenden er et åbent og tolerant kvarter, som beboerne er stolte af og gerne vil vise frem. Set i lyset af den akutte flygtningekrise som verden i øjeblikket står i, går hele overskuddet fra årets fest til Dansk Flygtningehjælp.

Takket en massiv opbakning fra kvarterets beboere - inklusiv kunstnere, musikere og forretningsdrivende - har det været muligt at stable et fantastisk program på benene i løbet af ganske kort tid.

"Det vi har gjort her, viser at Pisserenden, stadig er fuld af sammenhold og vilje til at skabe forandringer. Det gjorde vi 80'erne i kampen mod bolighajer. Det gør vi i dag i kampen mod at kvarteret bliver Københavns svar på Jomfru Ane Gade. Med årets gadefest viser vi, at vi på kort tid kan samle en række fantastiske musikere og få en massiv opbakning fra forretningsdrivende og virksomheder til at samle ind til fordel for en alvorlig og meget akut situation. På den vis er gadefesten både en støttefest og en måde at sige tak til beboerne og alle de gæster, der bor og kommer her til daglig for at nyde den særlige ånd i vores kvarter," siger Søren Rud, formand for Nørre Kvarters beboerforening.

 
Følg
mig!