Koncerter - Stig Skovlind

Kommende koncerter
 

Publikumsanmeldelser

Af Lars Sandstrøm
3. nov 2016
Stig Skovlind spillede en forrygende releasekoncert for sin nye EP "Kaffe & Kærlighed" på PH Cafeen den 3. november 2016. Det er ikke første gang, jeg hører Stig Skovlind, og heller ikke første på PH Cafeen - nej, faktisk tredje gang. Det er således også ganske tydeligt, at Stig og band fornyer sig hver gang, bliver mere sammenspillede, sikre - og inkluderer flere og flere individuelle soli. Bandet har desuden bevæget sig i retning af et mere rytmisk, latinsk/verdensmusisk udtryk, som gør musikken glad og dansabel - dog stadig med Skovlinds samfunds-indrammende og meget billedlige tekster. Musikken fra den nye EP fungerer desuden godt LIVE, ikke mindst fordi bandets nuværende medlemmer har været med i hele indspilningsprocessen.


Af Mathias Uth Ovesen

12. okt. 2013
Anmeldelse af koncert på Café Retro på Kulturnatten
5 ud af 6 stjerner


Vedkommende og velspillet! Var i virkelig godt selskab fredag aften i kulturnatten med Stig Skovlind og hans velspillende band. Det er sjældent at få serveret virkelig godt skrevet danske sange med en ro og intensitet samtidig med at det hele bare swinger røven ud af bukserne! Og at det præsenteres af nogle af de mest garvede musikere, der ikke spiller for at bevise noget men for at levere en god oplevelse til publikum, gør det kun endnu bedre! Jeg ser frem til at høre Stig Skovlind og band igen, når jeg er heldig nok til at få muligheden, og jeg er sikker på, at det kun bliver endnu bedre, når først de får spillet flere koncerter sammen. Lige nu har jeg bare lyst til at lytte til den netop udkomne plade og mindes en fed aften på Cafe Retro i kulturnatten!

 

Af Bernhard Mikael Hansen
11. okt. 2013
Anmeldelse af releasekoncert på PH Caféen
6 ud af 6 stjerner

Havde en fantastisk dejlig release-koncertoplevelse med Stig Skovlind og hans velspillende orkester på PH -cafeen. Stigs meget forskelligartede sange kom fint ud over kanten på denne aften, hvor Stig skulle præsentere numrene offentligt for første gang. Gode melodier og rytmer med billedskabende tekster på dansk, præsenteret over to sæt, hvor Stig i mellem numrene, på en meget nærværende måde, kom med anekdoter om de enkelte sanges historie, tilblivelse og indhold......kan kun opfordre andre til at opleve Stig og hans band, når de tager på rejse med lommerne fulde af gode sange........gik derfra med en glad, god og positiv stemning i kroppen og oplevede mig selv fløjte en melodisk strofe fra det sidste nummer......damn,- han kunne spille den mundharpespiller...... Glæder mig til at høre dem igen, nu da jeg overværede deres første koncert.......

Følg
mig!