Hængslerne er smurt

Haengsel

Dørene binder
Da jeg fik comeback i 2013 med albummet 'Nærmeste Solopgang' - gik det op for mig, at jeg måtte samle ny viden om min vej fremad. Det var helt forfra, selvom jeg havde et par albums bag mig og en 30 årig karierre som professionel musiker. Intet var, som jeg kendte det. Dørene bandt. Hængslerne havde sat sig. Der var lukket. Heldigvis stod der pivåbent ind til min egen nysgerrighed, og jeg lod kun frustrationerne over den nye virkelighed kratte lidt i overfladen og viftede dem og - vifter dem fortsat - væk som fluer på en sommeraften....én efter én.

Lige efter 'genfødslen'
Flere gange i de tidlige måneder efter udgivelsen af 'Nærmeste Solopgang' måtte jeg spørge mig selv, om jeg virkelig var klar til - som over halvtredsårig - at bringe min kunst på banen i en verden, der allerede var optaget af ildsjæle, kendisser og tusindkunstnere. Danmarks Radio har en alvorlig finger med i spillet, når det gælder at skabe pophits, der når ud til den brede befolkning, og skuffelsen var stor, da jeg fandt ud af at der netop i 2013 indfandt sig en ny politik hos DR, der bestemte at kunstnere som jeg pr. definition skulle væk fra de brede FM flader og over på DAB radio og P5. Mange forhold betød, at jeg skulle finde min dybeste passion for sangskrivningen frem og beslutte at gå 'all in', eller opgive ambitionerne og være tilfreds med det jeg allerede havde opnået.  

All in (Over alle bjergene)
Nu godt 2 år efter mit comeback har jeg udsendt singlen 'Over alle bjergene', og den titel fortæller mere om, hvem jeg er, end jeg lige gik og troede. Titlen er umiddelbart min konklusion af, at kærlighedslivet bærer frugt, hvis man vælger at gå hele vejen trods udfordringer. Men den rammer også alle andre aspekter af mit liv og ikke mindst min kunsterkarriere. Ved at tage min karriere i hånden og kigge de kulsorte perspektiver dybt i øjnene, har jeg fundet en lille lysende sti at gå ad. Hvor hængslerne på dørene før havde sat sig helt fast, er det nu som om, nogen eller noget har dryppet lidt olie i dem. De knirker, men giver langsomt efter, og jeg tænker at om 2 år mere med samme ihærdighed og optimisme, er der ingen der aner hvor jeg står med mine sange. Det eneste, der er sikkert, er, at jeg står et helt nyt sted. Det ku' så let gå godt, jo! (Jens Rugsted og Stig Kreutzfeldts yndlingscitat) 

Musik / Historie
Eftersom du læser her over 1 minut inde i mit blogindlæg, må du have fattet interesse for min musik, min person eller den historie, jeg langsomt og tålmodigt er ved at folde ud. Uanset hvilken af de tre dele, der inspirerer dig mest så vil jeg anbefale dig at holde øje. For et sted på vejen kan det være, at mine sange begynder at give dig noget, eller det kan være, at min historie beynder at inspirere. Jeg deler gladeligt ud af begge. 

Fremtiden......
Der dukker flere og flere kontakter op, som efterhånden tager mig seriøst. Jeg bliver støttet økonomisk af DPA, jeg har mit label Giant Sheep Music bag mig, og jeg har efterhånden en skare af almindelige mennesker, for hvem det jeg står for slet og ret giver rigtig god mening. Uanset, så er jeg på vej, for jeg besluttede mig til at gå 'Over alle bjergene' med det her, og det er kun derfor at jeg nu kan ane at noget spirer, at noget bevæger sig selvom det er næsten usynligt og kan det ikke ses med det blotte øje, så kan jeg høre det fordi hængslerne på dørene skriger ikke så højt mere. De glider langsomt op til fremtiden..............  

  

 Blog Arkiv

Følg
mig!