Onkel Knud

I anledning af Halfdan Rasmussens 100års dag hylder jeg her manden og poesien der er sådan en stor del af mit liv sammen med kærligheden og musikken.

Her er i den anledning et lille digt jeg har forfattet om min onkel Knud, der spillede på klaveret i mit hjem ved enhver tænkelig lejlighed. Han var en livsglad sprællemand og bragte noget vitalt ind i mit liv. Musikglæde og umiddelbarhed. Tak til Halfdan og tak til onkel Knud.

Scan 0042

Onkel Knud
 
Onkel knuds fingre på klaveret
De sorte tangenter var hans
De hvide var reserveret
Til gladere dage og dans

Lyden af de ustemte toner
Jeg vidste hvornår de kom
Han forsøgte at springe dem over
Han vendte alligevel om

Lyden af strålende sange
Der ordløst sprang fra hans hånd
Som bølgende vinde af klange
Der fyldte mit hjem med hans åndBlog Arkiv

Følg
mig!