Karrierestatus unplugged

2013 - Stjerner på tapetet
Jeg har de seneste to år arbejdet med sange til albummet 'Stjerner på tapetet'. Min trofaste væbner Steffen Qwist (guitar) har været med hele vejen og vi har siden September indspillet i Sund Sound Recording Studio i Fredensborg. Indspilningerne bliver financieret af Giant Sheep Records der er en del af Sund Sound virksomheden. Den første sang bliver færdigmixet i næste uge. (23.maj 2013).

Holdet der har spillet ind består af Rune Olesen (perc), Jeppe Gram (trommer), Jon Bruland (bas), Steffen Qwist (guitar) og jeg selv har spillet tagenter og sunget. Gry Harrit og Bobo Moreno har klædt sangene i kor og Lelo Nika har været forbi - traditionen tro - med sin fantastiske harmonika. En enkelt sang har fået broderet noget klaver ind via nettet. Julio Cesar Jimenez har dermed gevet sangen 'Nærmeste solopgang' den rigtige farve i omkvædet fra hans hjemmestudie i Cayman Islands.

Lars Nissen har stået for teknik og er co-producer på albummet. Lars er en super dygtig og loyal studietekniker der har både ører og hjerte på rette sted. 

Den offentlige karriere skal dermed genstartes og det er fra 0 komma 0. Det er et fint udgangspunkt fordi det er en fantastisk dejlig opgave at udbrede det jeg brænder for.

2004 - Breaking news from the coffeeshop
Albummet 'Breaking news from the Coffeeshop' udkom og var et resultat af samarbedjet med den cubanske pianist Julio Cesar Jimenz. 500 af mine venner og bekendte hjalp mig dengang ved at forhåndsbestille albummet og dermed financiere indspilningen. Det tog mig et år at skabe det økonomiske grundlag og udsende albummet. Det var en personlig succes for mig. Albummet  blev solgt i over 1000 eksemplarer uden at der blev brugt penge på markedsføring.

1996 - Coffee & Love
Albummet 'Coffee & Love' udkom på Easy Records og blev en pæn succes for mig som debutant. 'Coffee & love' track på tydelig inspiration fra Paul Simon og var en overvældende oplevelse at indspille. Mange talentfulde og etablerede musikere bidrog til albummet der blev til i Easy sounds store sal. På et tidspunkt indspillede 21 musikere live på samme tid.  


Jeg har fået mange henvendelser fra folk alle steder i verden der er glade for albummet og det glæder mig hver gang jeg får respons fra store og små. 

1992 - Busborg
Albummet 'Busborg' udsendtes på Sony/CBS. 'Busborg' var en udløber af mit selskabte symfoniske rockorkester STICK der huserede i det Københavnske og var ved at blive et navn. STICK spillede blandt andet live i DR's P3 og blev af JazzHouse Montmartre udråbt som et af Danmarks mest lovende bands. Vores iver efter at blive kendte førte til en produktionsaftale med Easy Sound studierne hvor det oprindelige STICK blev skrællet fra og indspilningerne foregik under producer Henrik Lund. Aske Jacoby, Jens Fredslund, Peter Busborg og jeg spillede sangene ind i en mellow soulet vest kyst lyd der fik mange til at sammenligne os med Sko/Torp. Busborg solgte omkring 3000 eksemplarer og blev næstmest spillede det år på P3 med covernummer 'Mighty Quinn' af Bob Dylan. Busborg nåede ud på en mindre Danmarks turne med et hold bestående af Aske Jacoby, Klaus Menzer, Jens Fredslund, Peter Busborg og jeg. Herefter ophørte samarbejdet mellem Peter og jeg.Blog Arkiv

Følg
mig!