Historien om Flygelet

Flygelet

Jeg husker jeg gled langsomt ud af gymnasiet i 2.g. 1979 fordi jeg dagdrømte om at skabe musik og skrive sange. Jeg forelskede mig i Helsingør gymnasiums nye flygel og sneg mig ud fra timerne for at sidde alene i musiklokalet og nyde følelsen og lyden af dette fantastiske instrument.

De få akkorder jeg beherskede lød som en drøm. Det var en ægte betagelse og den har varet hele livet. Til sidst bad rektor mig om at få afleveret alle mine opgaver eller fordufte. Jeg forduftede. Jeg havde heldigvis et klaver hjemme i kælderen. Når jeg cyklede forbi gymnasiet i årene efter tænkte jeg på det skønne flygel. Jeg anede ikke hvad jeg skulle blive til.

Nu mere end 30 år efter giver det rigtig god mening. Jeg har en dyb passion for musik og sangskrivning og har spillet mange hundrede af koncerter med BHO, Tonight, Busborg, mit eget Kaffeorkester og mange andre. Har lavet plader og haft et spændende og alsidigt liv. Jeg er midt i at indspille et nyt album med danske sange. Sidder og kigger i den blå avis på et FLYGEL :-)Blog Arkiv

Følg
mig!